16.2 C
Athens

Πήρε εξιτήριο ο τερματοφύλακας της Βααλβάικ, Ετιέν Φάσεν

Αναρρώνει στο σπίτι του ο πορτιέρε της Βααλβάικ, μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άγιαξ

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την πορεία της υγείας του τερματοφύλακα της Βααλβάικ, Ετιέν Φάσεν, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες (1/10) και αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της Βααλβάικ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι.

Χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ στον 28χρονο, με τους παίκτες των δύο ομάδων και τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές και με τους περισσότερους από αυτούς να προσεύχονται για την υγεία του Ολλανδού, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς τα πράγματα κύλησαν καλά και μετά τις εξετάσεις που βγήκαν καθαρές, επέστρεψε στο σπίτι του όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

«Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έκαναν εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπήρχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε φαινόταν καλά. Πέρασε μια ήρεμη νύχτα και επέστρεψε στο σπίτι έχοντας πάρει τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Βααλβάικ, Μίκιελ Κράμερ.

Αναφερόμενος στις κρίσιμες στιγμές μετά τον τραυματισμό του Φάσεν, ο αρχηγός της ολλανδικής ομάδας δήλωσε: «Ήταν τρομακτικό. Ελπίζεις να μην ζήσεις ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή είσαι μακριά από τον κόσμο. Ο γιατρός μας έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του, γιατί την είχε καταπιεί. Όταν βλέπεις την ανάνηψη, φοβάσαι και φυσικά αμέσως σκέφτεσαι “καρδιακή ανακοπή”. Ήταν ένα σοκ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς