15.9 C
Athens

Σοκ στην Ολλανδία: Σε κίνδυνο η ζωή του τερματοφύλακα της Βααλβάικ Ετιέν Φάσεν, διακοπή στον αγώνα με τον Άγιαξ

Ο τερματοφύλακας Ετιέν Φάσεν κατέρρευσε μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπι του Άγιαξ και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε να του γίνει ΚΑΡΠΑ με απινιδωτή - Δραματικές στιγμές και δάκρυα στο γήπεδο της Βάαλβαϊκ, με την αναμέτρηση να διακόπτεται οριστικά

Παγωμάρα επικρατεί στο ολλανδικό ποδόσφαιρο έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Βααλβάικ, Ετιέν Φάσεν στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μάντεμεϊκερς» διακόπηκε στο 83ο λεπτό με το σκορ στο 2-3, όταν ο επιθετικός του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι συγκρούστηκε με τον 28χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα.

Χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ στον Φάσεν (μέσα σε λιγότερο από 10″ οι γιατροί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του!), με τους παίκτες των δύο ομάδων και τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές και με τους περισσότερους από αυτούς να προσεύχονται για την υγεία του Ολλανδού, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες ήταν δραματικές στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να κλαίνε και τη Βααλβάικ να ανακοινώνει οριστική διακοπή χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς