15.9 C
Athens

Ενημέρωση για τον Φάσεν από τη Βααλβάικ: «Είχε μια καλή βραδιά, χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση»

Χρόνο για ανάρρωση, ηρεμία και ξεκούραση, ζήτησε η Βααλβάικ για τον τερματοφύλακά της, που έχασε τις αισθήσεις του στο γήπεδο μετά από χτύπημα στο πρόσωπο

Για την κατάσταση της υγείας του Ετιέν Φάσεν ενημέρωσε το μεσημέρι της Κυριακής (1/10) επίσημα η Βααλβάικ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της Βααλβάικ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι.

Χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ στον 28χρονο, με τους παίκτες των δύο ομάδων και τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές και με τους περισσότερους από αυτούς να προσεύχονται για την υγεία του Ολλανδού, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Τα πράγματα πάντως πηγαίνουν καλύτερα, κάτι που επιβεβαίωσε και η Βααλβάικ σε ανακοίνωση της.

«Μετά την ενημέρωσή μας χθες το βράδυ, μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακάς μας Ετιέν Φάσεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Για τον Ετιέν είναι σημαντικό προς το παρόν να μπορέσει να αναρρώσει με ηρεμία τις επόμενες ώρες και μέρες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να δώσετε σε αυτόν και την οικογένειά του χρόνο για ξεκούραση.

Εκ μέρους όλων στη Βάαλβαϊκ, ευχόμαστε στον Ετιέν, και σε όλους τους ανθρώπους γύρω του, πολλή δύναμη. Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα ξανά στο κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ολλανδική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς