24.3 C
Athens

Ανέκτησε τις αισθήσεις του και μίλησε με ανθρώπους της Βααλβάικ ο Φάσεν

Ο αθλητικός διευθυντής της Βααλβάικ συνεχάρη το ιατρικό επιτελείο για την άμεση αντίδραση, αποκαλύπτοντας πως ο Ετιέν Φάσεν ανέκτησε τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο αλλά δεν θυμόταν τι συνέβη

Με κομμένη την ανάσα οι Ολλανδοί (και όχι μόνο) παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του Ετιέν Φάσεν. Ο 28χρονος τερματοφύλακας της Βααλβάικ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι.

Χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ στον 28χρονο (μέσα σε λιγότερο από 10″ οι γιατροί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του!), με τους παίκτες των δύο ομάδων και τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές και με τους περισσότερους από αυτούς να προσεύχονται για την υγεία του Ολλανδού, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο διευθυντής της Βααλβάικ Φαν Μόσελβελντ εμφανίστηκε καθησυχαστικός καθώς ο Φάσεν ανέκτησε τις αισθήσεις του ενώ θα περάσει από κύκλο εξετάσεων: «Ο Ετιέν ήταν προσιτός ενώ τον τοποθετούσαν στο ασθενοφόρο. Αμέσως ξέχασε όσα συνέβησαν. Γίναμε μάρτυρες σοβαρού περιστατικού αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ιατρικό επιτελείο που έδρασε αμέσως».

Σοκ στην Ολλανδία: Σε κίνδυνο η ζωή του τερματοφύλακα της Βααλβάικ Ετιέν Φάσεν, διακοπή στον αγώνα με τον Άγιαξ

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά στο 83ο λεπτό με το σκορ στο 2-3 υπέρ του Άγιαξ, ο οποίος την προσεχή Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς