17.3 C
Athens

Γαλανόπουλος: Μας στενoχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αφιερωμένη στην οικογένεια του Μιχάλη η νίκη

Στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, αφιέρωση τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Το ντέρμπι κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα, καθώς με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι φίλοι των Πράσινων άνοιξαν ένα πανό για τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys.

Η Ένωση είχε ενημερώσει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα αγωνιστεί και αμέσως οι ποδοσφαιριστές πήγαν στη φυσούνα, για να επιστρέψουν μετά από λίγο που κατέβηκε το πανό.

Ο Γαλανόπουλος ένιωσε την ανάγκη μετά από όλα αυτά να αφιερώσει τη νίκη στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης, ενώ τόνισε πως ευτυχώς υπήρξαν και κάποιοι που αποδοκίμασαν.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στεναχωρήθηκαν για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν γιατί ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει καλά με σταθερότητα και βελτιωνόταν. Μετά τη μεγάλη νίκη στο Μπράιτον ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας. Τα καταφέραμε όμως και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε παραπάνω ενέργεια και ένταση και στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές.

Μας στενοχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό λίγο. Αλλά συνεχίσαμε με δύο δύσκολα ματς με μεγάλα διπλά σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να κρατήσουμε την ένταση και τις εμφανίσεις αυτές για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι χαρακτήρα. Ίσως δεν συνέβαινε πέρυσι συχνά αυτό, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ακόμα και να είμαστε πίσω στο σκορ κανείς μας δεν πιστεύει πως θα ηττηθούμε».

Για το πανό που σηκώθηκε: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Μιχάλη και στην οικογένειά του. Ευτυχώς αποδοκίμασαν κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού το πανό. Με στενοχώρησε που τραγούδαγαν κάποιοι το σύνθημα για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι υγιείς στην εξέδρα που το αποδοκίμασαν αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς