22.6 C
Athens

Αυτή είναι η απόφαση για την τύχη του επεισοδιακού ντέρμπι Άγιαξ – Φέγενορντ

Πρωτοφανείς εικόνες και αδιανόητα γεγονότα διαδραματίστηκαν στην Amsterdam Arena μετά την οριστική διακοπή του αγώνα του Άγιαξ με τη Φέγενορντ στο 56ο λεπτό και με το σκορ στο 0-3 υπέρ της ομάδας του Ρότερνταμ.

Οι οπαδοί προκάλεσαν τη διακοπή αλλά αρκετοί δεν έμειναν σε αυτή καθώς αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, άρχισαν να σπάνε τα πάντα και να δημιουργούν επεισόδια χωρίς ευτυχώς – σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση από τα ολλανδικά Μέσα – να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα κάποιου από το επιτελείο ή τους ποδοσφαιριστές του Αίαντα, ο οποίος έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, ωστόσο, πήρε την απόφαση να αφήσει τον Άγιαξ στα… μαλακά, ορίζοντας τη συνέχιση του επεισοδιακού ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη (27/9) από το χρονικό σημείο που διακόπηκε και δίχως οπαδούς στις κερκίδες της Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα.

Σημειώνεται πως το παιχνίδι διεκόπη στο 55ο λεπτό, καθώς οι οπαδοί του Αίαντα έριχναν πυροτεχνήματα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ομάδα του Ρότερνταμ επικρατούσε με 3-0.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς