19.1 C
Athens

Serie A: Νέα γκέλα και επεισόδιο Γκαρσία – Όσιμεν στη Νάπολι, δεν έφτανε το γκολ του Λουκάκου για τη Ρόμα (hls)

Από το κακό στο χειρότερο η Νάπολι. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη καθώς δεν κατάφερε να λυγίσει την Μπολόνια στην εκτός έδρας αναμέτρηση (0-0).

Μπορεί μεσοβδόμαδα να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions League κόντρα στην Μπράγκα, ωστόσο στην Ιταλία τα πράγματα δεν κυλάνε καλά. Μετά το αρχικό 2/2, η Νάπολι έχει μείνει τρεις συνεχόμενους αγώνες μακριά από τη νίκη μετρώντας 1 ήττα και 2 ισοπαλία.

Η σημερινή μάλιστα κόντρα στην Μπολόνια δημιούργησε και προβλήματα, καθώς υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή Ρούντι Γκαρσία και τον Βίκτορ Όσιμεν. Ο επιθετικός των Παρτενοπέι αντικαταστάθηκε στο 86′ από τον Σιμεόνε και ξέσπασε κατά του προπονητή του δείχνοντας χαρακτηριστικά με το χέρι του πως χρειάζονται δύο επιθετικοί στον αγωνιστικό χώρο μιας και οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Μάλιστα στη συνέχεια και όταν είχε προσπεράσει τον προπονητή του, ξέσπασε σε ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.


Το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου δεν ήταν αρκετό για τη Ρόμα που δέχθηκε ισοφάριση σοκ στο 86′ και έμεινε στο 1-1 με την Τορίνο. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν πολύ κοντά στη 2η σερί νίκη της μετά το κακό ξεκίνημα (2 ήττες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 3 ματς), ωστόσο το γκολ του Ζαπάτα στα τελευταία λεπτά την προσγείωσαν απότομα και δεν την άφησαν να αναπνεύσει βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 5 βαθμούς.

Η Φιορεντίνα πέρασε και από την έδρα της Ουντινέζε με 0-2 και συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις στην αρχή της νέας σεζόν. Οι Βιόλα έφτασαν τους 10 βαθμούς με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα χάρη σε τέρματα των Μαρτίνες και Μποναβεντούρα.

Λίγο πιο πίσω της η Αταλάντα αν και όχι τόσο σταθερή καθώς πάει από ήττα σε νίκη. Αυτή τη φορά ήταν η ώρα για το καλό αποτέλεσμα (2-0) κόντρα στην Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου, που αγωνίστηκε για 64 λεπτά στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Λούκμαν, ενώ στο 76′ ο Πάσαλιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 22/9

Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε 1-1 (52′ Καμπράλ / 12′ Ρομανιόλι)

 

Λέτσε – Τζένοα 1-0 (83′ Ουντέν)

 

Σάββατο 23/9

Μίλαν – Βερόνα 1-0 (8′ Λεάο)

 

Σασουόλο – Γιουβέντους 4-2 (12′ Λοριεντέ, 41′ Μπεράρντι, 82′ Πιναμόντι, 90+5′ αυτ. Γκάτι / 21′ αυτ. Βίνα, 78′ Κιέζα)

 

Λάτσιο – Μόντσα 1-1 (12′ πεν. Ιμόμπιλε / 36′ Γκαλιαρντίνι)

 

Κυριακή 24/9

Έμπολι – Ίντερ 0-1 (51′ Ντιμάρκο)

 

Αταλάντα – Κάλιαρι 2-0 (33′ Λούκμαν, 76′ Πάσαλιτς)

 

Ουντινέζε – Φιορεντίνα 0-2 (22′ Κουάρτα, 90+3′ Μποναβεντούρα)

 

Μπολόνια – Νάπολι 0-0

 

Τορίνο – Ρόμα 1-1 (85′ Σαπάτα / 68′ Λουκάκου)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς