26.1 C
Athens

Το καμπανάκι του Μαρτίνεθ στους παίκτες ενόψει Κηφισιάς: «Όλοι θέλουν να μας κόψουν βαθμούς»

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει μονίμως σε εγρήγορση τους παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να μην μπουν καν στη σκέψη υποτίμησης του αντιπάλου μετά την κακή και κυρίως άτυχη παρένθεση της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κηφισιά στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στη Super League, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την κακή παρένθεση της Φράιμπουργκ και τη συνέχιση του αήττητου σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες αναζητούν αντίδραση και αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές και νέο αίμα στη βασική τους σύνθεση, με τον Ισπανό τεχνικό να φρεσκάρει τα επιθετικά του άκρα, όπου αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ποντένσε και Σολμπάκεν, αλλά και το κέντρο του, με τους Ιμπόρα και Μαντί Καμαρά να έχουν τον πρώτο λόγο.

Πάντως, ο Μαρτίνεθ φρόντισε στις τελευταίες προπονήσεις να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει της συνέχειας και φυσικά να ζητήσει το 100% από αυτούς.

Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο ματς (24/9, 17:00) τους είπε:

«Κάναμε μία καλή προσπάθεια με τη Φράιμπουργκ, αλλά χάσαμε από τα δικά μας λάθη, δικά μας… δώρα. Είχαμε καλή νοοτροπία στο παιχνίδι και καταφέραμε να επιστρέψουμε δύο φορές, αλλά σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Προσφέραμε τρία εύκολα γκολ στον αντίπαλο. Σκόραραν κι από στατική φάση, στις οποίες είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα μάθουμε. Μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Είναι καλό που αυτή η κακή ήττα έγινε τώρα, διότι είναι αρχή κι έχουμε χρόνο και παιχνίδια να διορθώσουμε τα πράγματα στον όμιλο. Κι είμαι σίγουρος πως μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Ό,τι έγινε πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κρατήσουμε όσα μάθαμε. Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο. Όλοι θέλουμε να μας στερήσουν βαθμούς. Πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς. Ειδικά τώρα, που παίζουμε κάθε τρεις μέρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς