24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ποντένσε και Σολμπάκεν έτοιμοι να δώσουν άλλον αέρα στα ερυθρόλευκα φτερά

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χαμογελά όσο βλέπει τις εναλλακτικές που έχει για τα επιθετικά άκρα, με τον Ποντένσε να ανεβάζει ρυθμούς με στόχο τη φανέλα βασικού και τον Σολμπάκεν να περιμένει τη δική του ευκαιρία

Ο Ολυμπιακός είδε το ποδόσφαιρο να τού δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στο ματς με την Φράιμπουργκ, με τους Γερμανούς να έχουν ποσοστό αποτελεσματικότητας στο 77% και να φεύγουν με ένα ανέλπιστο “διπλό” από τον Πειραιά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπαιξε ξανά το δικό της ποδόσφαιρο, με την ταυτότητα που θέλει να προσδώσει στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη.

Η σαφέστατη εξήγηση Μαρτίνεθ για την αλλαγή του εξαιρετικού Φορτούνη

Έμεινε πιστή στο πλάνο και τον χαρακτήρα της, όπως κάνει σε κάθε ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς πλήρωσε τις αμυντικές απροσεξίες και τις βιαστικές επιλογές στην επίθεση.

Οι Πειραιώτες είδαν τον Ελ Κααμπί να αποδεικνύει ξανά ότι είναι φορ της μίας επαφής, έχοντας ήδη πολύ υψηλά αποτελεσματικότητας στην one touch εκτέλεση μέσα από το κουτί. Συγκεκριμένα 4/7 δικές του ενέργειες μέσα από τη μεγάλη περιοχή έχουν καταλήξει στα δίχτυα. Με λίγα λόγια, ένας πιο… Ευρωπαίος Ελ Αραμπί στο στυλ παιχνιδιού, που ήδη δικαιώνει την επιλογή του Κορδόν για την αιχμή.

 

Στα επιθετικά φτερά, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη σεζόν με περσινή συνταγή και τους Μπιέλ – Μασούρα σε πρώτο πλάνο για την ενδεκάδα.

Κι ο Μαρτίνεθ δικαιώθηκε και σε αυτό. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, όπου τόσο ο Ισπανός όσο και ο Έλληνας εξτρέμ βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά. Ο Μαρτίνεθ, ωστόσο, έχει την πολυτέλεια να υπολογίζει σε εξίσου ποιοτικές λύσεις όταν κοιτάζει στον πάγκο, με τον Ποντένσε να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση και να έχει σκοπό να πάρει σύντομα τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και τον Όλα Σολμπάκεν να ακολουθεί, αν και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ποντένσε και Σολμπάκεν αναμένεται να πάρουν περισσότερα λεπτά στο ματς με την Κηφισιά την ερχόμενη Κυριακή και θα βάλουν τον Ισπανό τεχνικό σε νέο ευχάριστο δίλημμα αναφορικά με τις βασικές επιλογές στα ερυθρόλευκα φτερά της επίθεσης…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς