17.8 C
Athens

Ντεσπόντοφ: Ελπίζω να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε και στο πρωτάθλημα, πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ με τον Άρη

Για το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έφερε τούμπα το ματς με την Ελσίνκι, αλλά και για το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Δικεφάλου μίλησε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος ήταν ο πρωταγωνιστής των Ασπρόμαυρων (γκολ και ασίστ) στην ανατροπή κόντρα στην Ελσίνκι που χάρισε τη νίκη στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα χαιρόταν πιο πολύ αν μετρούσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη. Επιπλέον τόνισε πως ελπίζει να ξεκινήσουν οι νίκες και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα που νιώθει μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας ομάδας του:

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου ευρωπαϊκό γκολ, αλλά ίσως ήμουν πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ μου κόντρα στον Άρη. Δεν έχει σημασία τώρα, αστειεύομαι. Κερδίσαμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Δείξαμε νοοτροπία νικητή, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0:

«Αν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, θα δούμε πως ήμασταν πιο απειλητικοί στο δεύτερο, με σουτ, με συνεχόμενα κερδισμένα κόρνερ. Δείξαμε την σωστή νοοτροπία, αυτή που πρέπει να έχουμε, με επιθετικότητα στο γήπεδο. Παίξαμε άμεσα, ψάξαμε το γκολ, κρατήσαμε την μπάλα, δεν την δίναμε εύκολα και νομίζω κάναμε πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι που θέλει από εμάς ο προπονητής. Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά είναι πολύ καλό που τα αλλάξαμε όλα στην επανάληψη και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, η νίκη επί της Ελσίνκι είναι κάτι περισσότερο πέρα φυσικά από τους τρεις βαθμούς που έχουν σημασία σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση:

«Πιστεύω πως ναι. Αρχικά είναι σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είναι σημαντική για τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε να κερδίζουμε από την Κυριακή και στο πρωτάθλημα, γιατί κι αυτό είναι σημαντικό. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν στη Φινλανδία. Είναι φανταστικοί. Νιώσαμε πως παίζουμε εντός έδρας. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς