16.4 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα ορίζεται στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ ορίζει ξένο διαιτητή που δεν είναι elite ή Α' κατηγορίας στο πολυσυζητημένο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Ο Σότσα σφύριξε το Ίντερ - Μίλαν (5-1) στην 4η αγωνιστική της Serie A

Ο Σιμόνε Σότσα θα σφυρίξει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα (25/9, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Η UEFA γνωστοποίησε τη διαθεσιμότητα του 36χρονου Ιταλού (ο οποίος σφύριξε το Ίντερ – Μίλαν 5-1 την προηγούμενη αγωνιστική στη Serie Α και δεν είναι elite ή Α’ αλλά Β’ κατηγορίας) και η ΚΕΔ θα τον ορίσει στο ματς της Δευτέρας.

«H UEFA ενημέρωσε αργά χθες βράδυ την ΕΠΟ ότι για τον αγώνα της Δευτέρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της SL1 είναι διαθέσιμος ο Ιταλός διαιτητής Simone Sozza, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαιτήτευσε το Ιταλικό ντέρμπυ Ιντερ-Μίλαν. Η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» του Τάκη Μπαλτάκου στον Στιβ Μπένετ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη Τετάρτη στη συνεδρίαση της Ε.Ε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς