18.3 C
Athens

«Τελειώνει» τον Μπένετ ο Μπαλτάκος, στον… αέρα ο ορισμός διαιτητή για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ειλημμένη είναι η απόφαση της ΕΠΟ για την αποδέσμευση του Άγγλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, που έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο θέμα του ορισμού διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Μόνο τυχαία δεν ήταν η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον περιβόητο ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να… αδειάζει τον Μπένετ για αυτή του την απόφαση και να έχει πάρει ήδη την απόφαση να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Εκθέτει τον Μπένετ ο Μπαλτάκος: «Παρά τις προσπάθειες για ξένο διαιτητή, όρισε Έλληνα στο ΠΑΟ – ΑΕΚ»

Εσωτερικός πόλεμος στην ΕΠΟ με αφορμή το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά την προειδοποιητική ανακοίνωση της Ένωσης που τονίζει ότι δεν θα δεχτεί τον ορισμό Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι με τους Πράσινους, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης για να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος και η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Λίγκα και την UEFA έκαναν τα πάντα για να οριστεί elite ξένος διαιτητής στο ματς της Λεωφόρου. Υπολόγιζαν όμως δίχως τον Μπένετ, που με το “έτσι θέλω” όρισε Έλληνα, όπως και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μπαλτάκο και φέρνει τον Μπένετ στην πόρτα της εξόδου από την ηγεσία της ΚΕΔ.

Παράλληλα, έγινε ξεκάθαρο ότι μέσα στη μέρα θα ανακοινωθούν οι διαιτητές για όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στη Super League, πλην του ντέρμπι στη Λεωφόρο που παραμένει στον… αέρα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς