27.7 C
Athens

ΠΑΕ ΑΕΚ: Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι Κιτρινόμαυροι άκουσαν «πληροφορίες» που κάνουν λόγο για ορισμό Έλληνα διαιτητή (ποιον άραγε;) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι κάθετα αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο‼

Εδώ και λίγες μέρες έχει «ανανεωθεί» η συμφωνία μεταξύ Super League και ΕΠΟ για ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του Big 4. Η αρχή έγινε με τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός της περασμένης αγωνιστικής και η συνέχεια θα δινόταν με τον ορισμό ξένου ρέφερι για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της ερχόμενης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ ωστόσο, κυκλοφορούν κάποιες «πληροφορίες» που κάνουν λόγο για ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Όπως συνέβη και πέρυσι με τον αρχικό ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, ο οποίος εντέλει αναιρέθηκε για κακή τύχη της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει το «χειρουργείο» του Καμπάκοφ με τα δυο πέναλτι.

Γκολ του Αστέρα, αλλά φάουλ στον Χατζισαφί: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τους ανθρώπους της ΑΕΚ; (vid)

Η θέση των Κιτρινόμαυρων, όπως μεταφέρθηκε μέσω επίσημης διαρροής είναι σαφής και ξεκαθαρίζει την αντίθεσή τους σε ορισμό Έλληνα ρέφερι, δηλαδή του Σιδηρόπουλου, αφού αυτός είναι πάντα ο πρώτος υποψήφιος για να σπάσει το «εμπάργκο» στα ντέρμπι.

Διαβάστε αναλυτικά τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν πληροφορίες περί ορισμού Έλληνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ είναι κάθετα αντίθετη με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή και περιμένει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ των ομάδων για τα όσα ισχύουν αναφορικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ματς του Big 4»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς