24.7 C
Athens

Λάτσιο – Ατλέτικο 1-1: Το τρομερό γκολ Προβεντέλ που δεν ήταν το πρώτο της καριέρας του! (vid)

Δείτε ξανά και ξανά το απίθανο γκολ του Ιβάν Προβεντέλ κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά και εκείνο που είχε βάλει 3 χρόνια πριν με τη φανέλα της Γιούβε Στάμπια (και μάλιστα στο ίδιο λεπτό)

Η Λάτσιο πήρε μια από τις πιο αναπάντεχες ισοπαλίες στην ιστορία των ομίλων του Champions League. Η παραπάνω φράση αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο βαθμός για τους Ιταλούς: μια καρφωτή κεφαλιά του τερματοφύλακά τους κυριολεκτικά στην εκπνοή του αγώνα!

Το Champions League είναι εδώ: 37 τελικές η Μαν. Σίτι, 5άρα η Μπαρτσελόνα και ένα buzzer-beater με κεφαλιά τερματοφύλακα (vid)

Ο γκολκίπερ των Ρωμαίων έβαλε το γκολ της ζωής του κόντρα στην Ατλέτικο. Και το λέμε αυτό διότι δεν ήταν το πρώτο της καριέρας του, αφού είχε σκοράρει προ τριετίας σε αγώνα της Serie B, όλως τυχαίως και πάλι στο 95ο λεπτό! Ο Προβεντέλ χάρισε ένα απίθανο βαθμό στη Λάτσιο με κεφαλιά που θα ζήλευαν κορυφαίοι σκόρερ:

 

Δείτε εδώ το γκολ του Προβεντέλ το καλοκαίρι του 2020 στο Άσκολι – Γιούβε Στάμπια, με το οποίο χάρισε στους φιλοξενούμενους τον βαθμό:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς