18.7 C
Athens

Συνεχίζει στην Κηφισιά και τυπικά ο Ρικάρντο

Για δεύτερη σερί σεζόν θα αγωνίζεται στο Ζηρίνειο ο Ρικάρντο. Ο 32χρονος (2,06μ.) Βραζιλιάνος ακραίος μετά από μια πρώτη καταπληκτική σεζόν στη Volley League, ανανεώσε με την Κηφισιά όπως σας είχε ενημερώσει ο ΑΘΛΟΣ και θα παίξει και τη σεζόν 2023/24 υπό τις οδηγίες του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Ρικάρντο Αλεξάντρε για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1991, έχει ύψος 2,06 και την προηγούμενη περίοδο στη Volley League συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση της 5ης θέσης που οδήγησε την Κηφισιά στο Challenge Cup. Mε την «κυανόλευκη» φανέλα πέρσι είχε 14 άσους, 22 μπλοκ και 162 πόντους με ποσοστό 47% και 55% στην υποδοχή με 21% άριστες.

Ο Ρικάρντο ο οποίος ήδη βρίσκεται στη χώρα μας και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Κηφισιάς δεν έκρυψε τη χαρά του για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα περίοδο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κηφισιά. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή τη φετινή χρονιά, να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας σε μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς