19.9 C
Athens

Ξέσπασε κατά του Σκαριόλο ο πρόεδρος της Βίρτους: «Μιλούσε με Ράπτορς και Ρεάλ ενώ είχε συμβόλαιο»

Ξέσπασε κατά του Σέρτζιο Σκαριόλο ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή Λούκα Μπιάνκι.

Ο Λούκα Μπιάνκι είναι ο νέος προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, όμως κατά την παρουσίαση του το ενδιαφέρον στράφηκε στον άνθρωπο που αντικατέστησε.

Η αιτία (ή η αφορμή) για την απόλυση του Σκαριόλο προέκυψε απ’ όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της νέας σεζόν, όπου όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση και τόνισε πως η δικιά του δουλειά είναι να δουλέψει με τους παίκτες που έχει, αφήνοντας αιχμές για το μπάτζετ. Επιπλέον ενόχλησε και η αναφορά του στο θέμα του Ίφε Λούντμπεργκ.

Ο Μάσιμο Τζανέτι ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του πως ο έμπειρος τεχνικός συμπεριφέρθηκε στη Βίρτους σαν ομάδα δεύτερης κατηγορίας και αποκάλυψε ότι μιλούσε με τους Ράπτορς και τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ είχε συμβόλαιο.

Επιπλέον δήλωσε ότι ο Σκαριόλο δεν ήθελε πέρυσι στην ομάδα του Τεόντοσιτς και Μπελινέλι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι εδώ επειδή νιώθω την ευθύνη να υπερασπιστώ την Βίρτους Μπολόνια. Είναι η πιο σημαντική ομάδα στην Ιταλία, με περισσότερους οπαδούς από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται απλώς μία ακόμα ομάδα.

Θεωρώ τον Σέρτζιο Σκαριόλο σπουδαίο προπονητή και τον υπερασπίστηκα όταν κάποιοι στην διοίκηση δεν τον ήθελα. Κάθε αγάπη φτάνει στο τέλος της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρασε από συνέντευξη από τους Ράπτορς και τη Ρεάλ ενώ είχε συμβόλαιο με την Βίρτους, λες και ήμασταν ομάδα της κατηγορίας.

Φέτος έχουμε δυνατή ομάδα, που έχτισε ο Σκαριόλο μαζί με τον Πάολο Ρόντι.

Όλοι οι παίκτες που φέραμε, ήρθαν με συμφωνία του προπονητή. Ο Τεόντοσιτς έφυγε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο ο κόουτς δεν ήθελε ούτε τον Τεόντοσιτς, ούτε τον Μπελινέλι, επειδή θεωρούσε ότι είναι μεγάλοι. Ευτυχώς ανανεώσαμε το συμβόλαιο του Μπελινέλι, αλλά ο Τεόντοσιτς είχε προβλήματα τραυματισμού και δεν δέχθηκε την προσφορά μας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που ήταν σωστό για αυτόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς