23.3 C
Athens

Γερμανία – Γαλλία 2-1: Ο Φλικ έφυγε, οι Γερμανοί νίκησαν μετά από έξι μήνες

Η απόλυση του Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας ήρθε αμέσως μετά την τεσσάρα (1-4) και τον διασυρμό από την Ιαπωνία εντός έδρας έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Ρούντι Φέλερ ανέλαβε προσωρινά τα ηνία των Γερμανών μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος (φαβορί είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν) και η ομάδα του πανηγύρισε τη φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στη Γαλλία στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Για την ιστορία, η Γερμανία μετρούσε μόλις μια νίκη στο 2023 (αυτή απέναντι στο Περού) και έξι ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα (πέντε ήττες μια ισοπαλία).

Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 4′ μετά από το γύρισμα του Χάβερτς, με τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ να βγάζει σε θέση τετ α τετ στο 87′ τον Σανέ για να πλασάρει και να κάνει το 2-0.

Ο Γερμανός σκόρερ υπέπεσε σε πέναλτι στο 89′ στον Καμαβινγκά, ο Γκριεζμάν ευστόχησε και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 2-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Τα, Χένριχς (78′ Γκόσενς), Τζαν, Γκιντογκάν (25′ Γκρος), Σανέ, Βιρτς (78′ Χόφμαν), Γκνάμπρι (64′ Μπραντ), Μίλερ (64′ Χάβερτς)

ΓΑΛΛΙΑ: Μενιάν, Παβάρ (65′ Κουντέ), Σαλιμπά, Τοντιμπό, Ερναντές, Ραμπιό (78′ Φοφανά), Καμαβινγκά, Γκριεζμάν, Κομάν (65′ Ντεμπελέ), Τσουαμένι, Κολό Μουανί (64′ Τουράμ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς