17 C
Athens

Τέλος από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας ο Χάνσι Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ απολύθηκε από τη γερμανική ομοσπονδία μετά τη βαριά ήττα από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση - Προσωρινός αντικαταστάτης ο Ρούντι Φέλερ, φαβορί για διάδοχος ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας αποτελεί ο Χάνσι Φλικ. Μετά την κάκιστη πορεία στο Μουντιάλ και τον αποκλεισμό από τους ομίλους, η εθνική Γερμανίας δεν έχει μπορέσει να αντιδράσει και η μία ήττα διαδέχεται την άλλη με αποκορύφωμα το βαρύ 1-4 από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση.

Έτσι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έφτασαν στην απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Φλικ και ανακοίνωσαν την απόφαση τους.

Η οριστική απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε μετά τον χθεσινό (9/9) διασυρμό από την Ιαπωνία με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι. Ο 58χρονος τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της εθνικής ομάδας από τον Αύγουστο του 2021 και σε 25 παιχνίδια μετράει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, φαβορί για τη θέση είναι Γιούλιαν Νάγκελσμαν που βρίσκεται χωρίς δουλειά μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Μπάγερν.

Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε, τη θέση του προσωρινά θα πάρει ο Ρούντι Φέλερ που μαζί με τους Χάνες Βολφ και Σάντρο Βάγκνερ θα κάτσουν στον πάγκο στο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στη Γαλλία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς