18.7 C
Athens

Επίσημο: Η UEFA ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι 25 της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League, όπως την ανακοίνωσε η UEFA - Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα ματς κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού γνωστοποιήθηκε από την UEFA χωρίς εκπλήξεις. Η μοναδική διαφοροποίηση που υπάρχει – συγκριτικά με το ρεπορτάζ και όχι με την επίσημη ενημέρωση – είναι το ότι δεν βρίσκεται στη λίστα το όνομα του Πέτρου Μπαγκαλιάνη.

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού (εκτός του Ιβάν Μπρίνιτς) είναι μέσα στη λίστα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όπως και στα προκριματικά, ο Ανδρέας Ντόη είναι δηλωμένος στη λίστα Β’ στην οποία υπάρχουν επτά ακόμα ποδοσφαιριστές.

Σημειώνεται πως ο Ζουλιάν Μπιανκονέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς έχει εκπνεύσει η προθεσμία για τη δήλωση της λίστας στην UEFA και ως εκ τούτου θα μπορεί να δώσει λύσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εφόσον ο Ολυμπιακός συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, τότε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει τη δυνατότητα να τον δηλώσει για τα νοκ άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ, ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πασχαλάκης, Τζολάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ορτέγκα, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ρίτσαρντς, Ρέτσος

ΜΕΣΟΙ: Καμαρά, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Κααμπί, Σολμπάκεν, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Γιόβετιτς

ΛΙΣΤΑ Β: Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Ντόη, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καράκουτης, Αλγκασίμ Μπα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς