18.6 C
Athens

Αγκαλιά με Μπιανκονέ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Γάλλο αμυντικό της Νότιγχαμ, Ζουλιάν Μπιανκονέ, με τον 23χρονο να αποτελεί μια έξτρα λύση στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Σε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του προχωρά ο Ολυμπιακός καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον Ζουλιάν Μπιανκονέ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με τους Κόκκινους – οι οποίοι έδωσαν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους – κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές (106′) καθώς δεν βρέθηκε στις πρώτες επιλογές του Στιβ Κούπερ.

Ο Μπιανκονέ είναι αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις και κυρίως ως στόπερ και δεξιός μπακ.

Ο 23χρονος πριν τη Νότιγχαμ αγωνιζόταν στην Τρουά, η οποία με τη σειρά της τον είχε αποκτήσει με μεταγραφή από τη Μονακό, την ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα (κατέγραψε μόλις 7 συμμετοχές). Δόθηκε αρχικά δανεικός στη Σερκλ Μπριζ πριν αποχωρήσει με μεταγραφή για την Τρουά με την οποία είχε 33 συμμετοχές με απολογισμό ενός γκολ και δύο ασίστ.

Σημειώνεται πως ο Γάλλος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς έχει εκπνεύσει η προθεσμία για τη δήλωση της λίστας στην UEFA και ως εκ τούτου θα μπορεί να δώσει λύσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εφόσον ο Ολυμπιακός συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, τότε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει τη δυνατότητα να τον δηλώσει για τα νοκ άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς