20.9 C
Athens

Ρουμπιάλες: Το φιλί που έδωσα στην Ερμόσο ήταν σαν αυτό που δίνω στις κόρες μου

Ένα ακόμη απόσπασμα της συνέντευξης του Λουίς Ρουμπιάλες στον Πιρς Μόργκαν δημοσίευσε η «The Sun».

Πρόκειται για τη συνέντευξη που ο Λουίς Ρουμπιάλες ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ισπανική ομοσπονδία, με το Μέσο να συνεχίζει να δίνει στη δημοσιότητα μικρά αποσπάσματα από τα όσα είπε.

Ο πρώην πια πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, συνεχίζει να υπερασπίζεται τη θέση του για το επίμαχο φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών από την Ισπανία.

Ο ίδιος δήλωσε πως πρόκειται για μια πράξη που γίνεται μεταξύ γνωστών και φίλων, ενώ ανέφερε πως το νόημα του φιλιού ήταν ακριβώς το ίδιο σαν αυτό που δίνει στις κόρες του.

Αναλυτικά:

«Το νόημα του φιλιού στην Τζένι θα ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό ενός φιλιού σε μια από τις κόρες μου. Μεταξύ φίλων και της οικογένειας αυτό είναι πολύ, πολύ συνηθισμένο.

Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή, μια γιορτή, μια στιγμή ευφορίας. Οι προθέσεις μου ήταν ευγενείς, ενθουσιώδεις, 100% μη σεξουαλικές, 100%, επαναλαμβάνω, 100%. Δεν υπήρχε κανένα κακό, κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο, καμία επιθετικότητα, κανένα απ’ αυτά.

Έκανα ένα λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι: σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική επίθεση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και όλα θα πάνε καλά. Κοιτάξτε το πρόσωπό μου, είμαι καλός τύπος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς