17.6 C
Athens

Μπαλτάκος σε Τσέφεριν: «Επιτρέψτε σε ξένους διαιτητές να έρθουν, η ΕΠΟ θα κάνει τα πάντα για την ασφάλειά τους»

Μετά την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απευθυνόμενος στον Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζήτησε την έλευση ξένων κορυφαίων διαιτητών και τόνισε πως λυπάται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε

Στην ίδια κατεύθυνση με εκείνη της Super League «αναγκάστηκε» να κινηθεί ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος αρχικά φαινόταν διατεθειμένος να επιτρέψει τη διεξαγωγή των ντέρμπι με Έλληνες διαιτητές.

Έπειτα από την επιστολή του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν σειρά του προέδρου της ΕΠΟ να αποστείλει κι εκείνος επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας του να έρθουν ξένοι κορυφαίοι διαιτητές στην Ελλάδα για τα ντέρμπι τονίζοντας πως θα κάνει το παν για την ασφάλειά τους.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς