23.2 C
Athens

Η καθησυχαστική ατάκα του γιατρού της εθνικής Σερβίας για τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, που επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού

Η εθνική Σερβίας «ακούμπησε» το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 στις Φιλιππίνες, ωστόσο αυτό κατέληξε στα χέρια των Γερμανών, που σε έναν μεγάλο τελικό επικράτησαν δίκαια με 83-77 και ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή του μπασκετικού κόσμου.

Οι Σέρβοι πάλεψαν με ψυχή και παρά τις απουσίες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού να είναι από τους βασικούς πυλώνες της ομαδάρας του Πέσιτς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός μετά τη λήξη του τελικού, ο Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε με πρόβλημα στο μηρό στον τελικό της Κυριακής, που ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως υπογράμμισε ο γιατρός των Σέρβων καθησυχάζοντας έτσι τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.

«Ο Μιλουτίνοφ είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο πόδι στο ματς με τον Καναδά για τα ημιτελικά. Πονούσε, αλλά τον προετοιμάσαμε και μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό. Δεν είναι κάτι σοβαρό», ήταν τα λόγια του.

Ο Μιλουτίνοφ αναμένεται τις επόμενες ημέρες ξανά στην Ελλάδα προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά στην δεύτερη θητεία του με τα ερυθρόλευκα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς