24.8 C
Athens

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδας τα είπε «έξω απ' τα δόντια» για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αναφέροντας με νόημα ότι επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Ελλάδας στην άνετη νίκη με 5-0 επί του Γιβραλτάρ, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να πετυχαίνει δύο τέρματα, αλλά να ξεχωρίζει περισσότερο για τις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Μασούρας τα είπε «έξω από τα δόντια» για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις καταστροφές, τις δολοφονίες, τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, αναφέροντας με νόημα ότι οι παίκτες της ομάδας «έχουν βαρεθεί να φοράνε κάθε φορά μαύρα περιβραχιόνια» κι ότι «κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή τη χώρα».

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Μας έχει μαυρίσει η καρδιά με τα όσα συμβαίνουν, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα. Στέλνω συλλυπητήρια και ελπίζω να βρουν οι άνθρωποι δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Για το ματς με το Γιβραλτάρ: «Είναι πολύ όμορφο που τα πάω καλά και ψυχολογικά είμαι καλά. Όμως χωρίς καλή ομαδική δουλειά κανείς δε μπορεί να αναδειχτεί. Και εδώ και με τον Ολυμπιακό έχω καλούς συμπαίκτες πήραμε τη νίκη και προχωράμε.

Έγινε η δουλειά, θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχω ζήσει και στιγμές που τέτοια παιχνίδια δε τα τελειώναμε, κάναμε το καθήκον μας και πάμε μπροστά.

Το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό. Θέλουμε ένα μεγάλο διπλό που θα μας στείλει σε μία μεγάλη διοργάνωση, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά στις πράξεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς