22.6 C
Athens

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο Άντονι: «Συνεργάζομαι με την αστυνομία για να τη βοηθήσω να φτάσει στην αλήθεια»

Επίσημη θέση πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με το μέλλον του Άντονι στον σύλλογο μετά τις σοβαρότατες κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος δύο άλλων γυναικών που τον τον βαραίνουν.

Η Μ. Γιουνάιτεντ βάζει στον «πάγο» τον Άντονι μέχρι να βγουν αποφάσεις για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις για τις ανοιχτές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού, που μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει εκτός προπονήσεων, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Άντονι τοποθετήθηκε και αρνήθηκε ξανά όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την αστυνομία προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η «αθωότητά» του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Έχω συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απουσιάσω, ώστε να απαντήσω στις εναντίον μου κατηγορίες. Ήταν μία κοινή απόφαση, ώστε να αποφύγω τον αποπροσανατολισμό των συμπαικτών μου και ανεπιθύμητη συζήτηση γύρω από την ομάδα.

Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι και είμαι σε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία, ώστε να την βοηθήσω να φτάσει την αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν ταχύτερα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς