19.9 C
Athens

Η Μ. Γιουνάιτεντ βάζει στον «πάγο» τον Άντονι μέχρι να βγουν αποφάσεις για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Η επίσημη θέση των Κόκκινων Διαβόλων για το μέλλον του Βραζιλιάνου εξτρέμ στον σύλλογο μετά τις τρεις σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση

Επίσημη θέση πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με το μέλλον του Άντονι στον σύλλογο μετά τις σοβαρότατες κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος δύο άλλων γυναικών που τον τον βαραίνουν.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις για τις ανοιχτές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού, που μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει εκτός προπονήσεων, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει για τις κατηγορίες εις βάρος του Άντονι. Οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε διεθνή παιχνίδια πρόκειται να επιστρέψουν τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι να καθυστερήσει η επιστροφή του μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.

Ως σύλλογος καταδικάζουμε τις πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι κατηγορίες στους επιζώντες κακοποίησης».

Ο Άντονι, που είχε αποκτηθεί αντί 94 εκατομμυρίων ευρώ από τον Άγιαξ πέρυσι το καλοκαίρι, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την αγγλική ομάδα, αλλά μετά τις νέες εξελίξεις δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα το εξαντλήσει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς