17.7 C
Athens

Ο Άρης καταλήγει στον Βερστρέτ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Κοντά σε συμφωνία με την Αντβέρπ για την απόκτηση του 29χρονου Βέλγου μέσου βρίσκεται ο Άρης, που το πάλεψε για Σάσα αλλά τού ύψωσε εμπόδια η Φορταλέζα - Το προφίλ του Βερστρέτ που αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή

Ο Μπίργκερ Βερστρέτ είναι ο «εκλεκτός» του Άρη για την ενίσχυση στο «6», με τον 29χρονο Βέλγο να αποτελεί την πρώτη επιλογή των Κιτρίνων σε μία θέση που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης.

Οι Θεσσαλονικείς βολιδοσκόπησαν τις προηγούμενες ημέρες τον Λούκας Σάσα, θέλοντας να τον φέρουν πίσω στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η στάση της Φορταλέζα είναι να κρατήσει τον Βραζιλιάνο χαφ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κάτι που έκανε τον Άρη να στραφεί αλλού για την ενίσχυση στα χαφ.

Ο Βερστρέτ δεν υπολογίζεται ούτε τη φετινή σεζόν από την Αντβέρπ στην οποία και ανήκει, με τον Άρη να κινείται για την απόκτησή του είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

Το δεύτερο μοιάζει και το πιο πιθανό σενάριο για τον Άρη που θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, ώστε να είναι αυτός που θα πλαισιώσει τους Ζουλς, Νταρίντα, Ντουκουρέ και Τζούρασεκ στον χώρο του κέντρου.

Ο Βερστρέτ έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα του Βελγίου, με θητεία σε Μπριζ, Κόρτραϊκ, Γάνδη και Αντβέρπ, ενώ πέρυσι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μέχελεν.

Με τη φανέλα της Αντβέρπ, που απέκλεισε την ΑΕΚ στα playoffs του Champions League, μετράει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 81 συμμετοχές, ενώ πέρυσι ήταν ενεργός ως παίκτης της Μέχελεν (22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις).

Πρόκειται για έναν παίκτη με καλή τεχνική κατάρτιση, καλή μακρινή μπαλιά και δυνατό στις μονομαχίες. Παραπέμπει αρκετά σε στυλ… Τζέγκο και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη, εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς