32.7 C
Athens

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η μεγάλη επιστροφή του Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή-βόμβα του Ντανιέλ Ποντένσε στο Λιμάνι, με τον 27χρονο να υπογράφει και να δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα

Ερυθρόλευκος ξανά ο Ντανιέλ Ποντένσε! Ο Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Στέφαν Γιόβετιτς ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου διεθνή μεσοεπιθετικού.

 

Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση-ματ κι απέκτησαν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο κι οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι προκαλώντας σεισμό στην εγχώρια αγορά.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κόσμου του Ολυμπιακού καθώς μέσα σε 1,5 χρόνο (αποκτήθηκε το 2018) μέτρησε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 συμμετοχές έχοντας πάρει μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αποτέλεσε έναν από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά για τους Ερυθρόλευκους.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αποχώρησε από το Λιμάνι τον Ιανουάριο του 2020 για τη Γουλβς σε μια μεταγραφή που έφερε πολλά εκατομμύρια στα ερυθρόλευκα ταμεία ενώ ο 27χρονος διεθνής μέτρησε 16 γκολ και 9 ασίστ σε 105 συμμετοχές με τους Λύκους για να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 20.000.000 ευρώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Οι αποτυχίες των άλλων και το εύπεπτο παραμύθι «ο Ολυμπιακός γιγαντώθηκε με τα λεφτά του Champions League»

Μια μεταγραφική βόμβα στο παρά… ένα για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας στην UEFA, με τον Ποντένσε να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα και να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε!

Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1995, φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αλλά και το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020, όταν και πήρε μεταγραφή στην Premier League για τη Wolves.

Κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό ο διεθνής ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 68 συμμετοχές, πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ. Με τη Wolves έκανε 105 συμμετοχές, σημείωσε 16 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Sporting και Moreirense, ενώ στις 14 Οκτωβρίου 2020 στέφθηκε διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.

Ντανιέλ, καλώς επέστρεψες στον Ολυμπιακό!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς