22.4 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Πρώτη προπόνηση με Βουρδέρη, χωρίς διεθνείς και το μυαλό στο CEV Champions League

Η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και πρωταθλητές Ελλάδας τη Δευτέρα (4/9) συγκεντρώθηκαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αντώνη Βουρδέρη με τον πρώτο στόχο να είναι ξεκάθαρος και να αφορά στην είσοδο στους ομίλους του CEV Champions League.

Το «παρών» έδωσαν οι Τράβιτσα, Ιντάλγκο, Γκουσταβάο, Ζουπάνη, Δαλακούρας, Τζιάβρας, Γκαράς, Κομητούδης, Βαϊόπουλος καθώς και οι Καζάζης και Καραγκίνης από την ομάδα Νέων.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Τζούριτς και Άλεν Παγένκ που θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα αλλά και ο Τόνσεκ Στερν που συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Σλοβενία.

Δεν ήταν παρόντας και ο Αργεντινός προπονητής Ντανιέλ Καστελάνι, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα.

«Δεν θεωρώ ότι είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της προηγούμενης, μιας και τα περισσότερα πρόσωπα είναι τα ίδια. Κατακτήσαμε, πέρυσι, πολύ σημαντικούς στόχους. Φέτος, τα ίδια πρόσωπα, στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια ομάδα, στις ίδιες καταστάσεις, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ένα βήμα παραπάνω, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος στη σεζόν», υποστήριξε ο Αντώνης Βουρδέρης, ο οποίος πραγματοποιεί την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων καθώς αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο τιμ μάνατζερ Νίκος Μαντούβαλος καλωσόρισε τους αθλητές του Ολυμπιακού στην πρώτη προπόνηση στο Ρέντη, ενώ ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος μίλησε στους παίκτες από πλευράς διοίκησης.

«Επιστρέψαμε στην οικογένεια μας, είμαστε και πάλι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζευτήκαμε ξανά μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να χτίσουμε την ομάδα μας, η οποία έχει πολλούς στόχους, πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μαζί με τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους, καλή τύχη, με καλό βόλεϊ», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Ντράγκαν Τράβιτσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς