24 C
Athens

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Βόλο

Στη σύλληψη τριών οπαδών της ΑΕΚ πριν την έναρξη του αγώνα με τον Βόλο προχώρησε η αστυνομία.

Η Ένωση πέρασε από το Πανθεσσαλικό με πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις, σε έναν αγώνα που είχε τη στήριξη των φιλάθλων της που βρέθηκαν στον Βόλο.

Ωστόσο τρεις από αυτούς αντί για τις κερκίδες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, αφού όπως έκανε γνωστό η αστυνομία συνέλαβε τρεις φίλους των Κιτρινόμαυρων που είχαν στην κατοχή τους καπνογόνα, πυρσούς και βεγγάλικα.

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρει: «Συνελήφθησαν, χθες (03-09-2023) το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -3- ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων και της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν, έξω από στάδιο όπου διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας, να κατέχουν δύο πυρσούς, ένα καπνογόνο και τέσσερα βεγγαλικά ναυτιλίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς