24.9 C
Athens

Βόλος – ΑΕΚ 2-3: Λύτρωση και πρώτη νίκη με πέναλτι στο 93′ (vid)

Ένα πέναλτι του Άμραμπατ στο 93' λύτρωσε την ΑΕΚ, που ανέτρεψε το γρήγορο 1-0 του Βόλου και στη συνέχεια είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2 - Με 10 παίκτες από το 24' οι Κιτρινόμαυροι λόγω αποβολής του Μάνταλου για... καρατιά

Το ματς στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ τα είχε όλα: Γκάφες, αποβολή, 5 γκολ και ένα πέναλτι… παραγγελιά για την Ένωση στις καθυστερήσεις, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Άμραμπατ για το τελικό 2-3.

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αλμέιδα στο φετινό πρωτάθλημα μετά το στραβοπάτημα με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα, ο Βόλος είχε τον Ντέλετιτς με μεγάλη βραδιά αλλά ο Κρούζλιακ τον καταδίκασε στο 93’… αποκρούοντας με το χέρι την κεφαλιά του Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος στόπερ σε αυτή τη φάση κατά κάποιο τρόπο λυτρώθηκε για την γκάφα του στο πρώτο ημίχρονο, όταν έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, εκθέτοντας την άμυνα της Ένωσης που έμεινε να κοιτάζει τον πρώην παίκτη των Κιτρινόμαυρων, Μίλος Ντέλετιτς, να σκοράρει για το 1-0.

 

Γεμάτο από γεγονότα ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ, με τους Θεσσαλούς να ανοίγουν το σκορ μετά από τραγικό λάθος του Μουκουντί, τον Μάνταλο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για… καρατιά λίγο αργότερα, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ χάρη στην κεφάλια του Γιόνσον και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούμπερ.

 

Στην επανάληψη η ΑΕΚ των δέκα παικτών έπαιξε πιο συντηρητικά προκειμένου να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και λίγο έλειψε να το πληρώσει ξανά ελέω Ντέλετιτς, με τον Σέρβο πρώην παίκτη της να φέρνει το ματς στα ίσια στο 74′, αλλά να παραδίδει τον τίτλο του… MVP στον μοιραίο Κρούζλιακ ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι και επέτρεψε στον Άμραμπατ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Βόλος (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Τσούμπερ, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς