20.9 C
Athens

Μιλουτίνοφ: Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό του Σίμανιτς, προσευχόμαστε για εκείνον

Σοκαρισμένος ο σέντερ του Ολυμπιακού από τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη του στην εθνική: «Δεν κοιμηθήκαμε μετά το ματς, προσπαθούσαμε όλοι να βρούμε αίμα»

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η Εθνική Σερβίας με τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόρισα Σίμανιτς, που του στοίχισε την απώλεια ενός νεφρού.

Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε από αγκωνιά στο ματς με το Σουδάν και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, με τους γιατρούς να αφαιρούν τον έναν του νεφρό λόγω επιπλοκών.

Για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του και πόσο αυτός επηρέασε την ομάδα, που συνεχίζει στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ήταν πολύ σκληρό για εμάς. Μας επηρέασε πραγματικά. Αρχικά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, ήταν κάτι τόσο άσχημο. Προσευχόμαστε για εκείνον, είμαστε όλοι μαζί του και προσευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα. Χθες βράδυ μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση.

Δεν κοιμηθήκαμε μετά από εκείνο το ματς, προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα, γιατί χρειαζόταν πολύ αίμα. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές για όλους μας. Εύχομαι κάτι τέτοιο να μη συμβεί ποτέ σε κανέναν. Στην αρχή δεν πίστεψα ότι συνέβη κάτι τέτοιο, είναι καταστροφικό έχεις έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό στο μπάσκετ. Θέλουμε να παλέψουμε για εκείνον, να τον κάνουμε να νιώσει περήφανος», κατέληξε ο σέντερ του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς