23.8 C
Athens

Mozzartsport: Ο Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα με 5 εκ. ευρώ

Έκπληξη από τη Σερβία: Ο Χουάνγκ μετακινείται στον Ερυθρό Αστέρα με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 5 εκ. ευρώ σύμφωνα με τη Mozzart Sport

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με τη «Mozzart Sport» ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης θα μετακομίσει στη Σερβία, με τη μεταγραφή να κοστίζει 5.000.000 ευρώ και να γίνεται η ακριβότερη στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα.

Πριν λίγο διάστημα ο διεθνής Κορεάτης μέσος απαίτησε να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους παρότι διατηρούσε συμβόλαιο και προφανώς γιατί είχε κάποια πρόταση στα χέρια του, η οποία δεν είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, υποστήριζε πως το συμβόλαιο του δεν ήταν για τρία χρόνια και ήθελε να μείνει ελεύθερος, κάτι που ποτέ δεν ίσχυε και αποδεικνύεται και από τις εξελίξεις καθώς φεύγει με μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους.

Βόμβα Χουάνγκ στον Ολυμπιακό: Θέλει να αποχωρήσει ο Κορεάτης, για αθέτηση συμβολαίου κάνουν λόγο οι Ερυθρόλευκοι

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέχρι το βράδυ ώστε να δηλωθεί στη λίστα των Σέρβων για τους ομίλους του Champions League.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε στη μάχη για την απόκτηση του την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά και τον Παναθηναϊκό, που προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς