24.3 C
Athens

Βόμβα Χουάνγκ στον Ολυμπιακό: Θέλει να αποχωρήσει ο Κορεάτης, για αθέτηση συμβολαίου κάνουν λόγο οι Ερυθρόλευκοι

Έξαλλοι με τη στάση του Ίνμπομ Χουάνγκ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όλα δείχνουν (άσχημο) διαζύγιο με την πλευρά του Νοτιοκορεάτη που ήταν πέρυσι ο κορυφαίος παίκτης των Ερυθρόλευκων

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Γκενκ και η απουσία του δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο διεθνής Κορεάτης μέσος απαίτησε να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους παρότι διατηρεί συμβόλαιο και προφανώς γιατί έχει κάποια πρόταση στα χέρια του, η οποία δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως πλέον οι δικηγόροι των δύο πλευρών αναμένεται να έχουν πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα, με τους Ερυθρόλευκους να είναι δικαιολογημένα έξαλλοι και να κάνουν λόγο για αθέτηση συμβολαίου (το οποίο έχει διάρκεια ως το 2025) από πλευράς του 27χρονου χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και κατέγραψε 40 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως ο Χουάνγκ έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω και των φιλικών που έχει με την εθνική της Νότιας Κορέας αλλά και λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς