15 C
Athens

Πασχαλάκης: Δεν γνωρίζω το ταβάνι μας, ελπίζω να είναι πολύ ψηλό

«Ελπίζω το ταβάνι μας να είναι πολύ ψηλό, έχουμε παίκτες με πολύ ταλέντο και πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε μετά τη νίκη επί της Λαμίας ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρέσυρε στο διάβα του και τη Λαμία και έκανε το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και στο… ταβάνι της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαχείριση γίνεται στην ομάδα, ειδικά με τα νέα παιδιά. Το ταβάνι μας δεν το γνωρίζω, ελπίζω να είναι πολύ ψηλό, έχουμε παίκτες με πολύ ταλέντο και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θεωρητικά ήταν στόχος η είσοδος στους ομίλους του Europa League, απλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παλεύει για να μπει στους ομίλους, θα έπρεπε να έχουμε καταφέρει σαν σύλλογος και σαν χώρα να έχουμε περισσότερους βαθμούς για να μπαίνουν απευθείας οι ομάδες στους ομίλους του Champions League και όχι του Europa.

Όσον αφορά στον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς, μπήκαμε με πολλή προσπάθεια στους ομίλους και θεωρώ πως γίνονται θετικά βήματα, μικρά και μεθοδευμένα».






ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς