18.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, τράβηγμα οι Τζούρισιτς και Βέρμπιτς

Μεγάλη ανησυχία στους Πράσινους για Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο

Πολλά προβλήματα αφήνει πίσω της για τον Παναθηναϊκό η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι πανηγύρισαν τρεις σημαντικότατους βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που υπήρξαν προβλήματα πριν καν αρχίσει. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι, την ώρα που μάλιστα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του είχε δώσει φανέλα βασικού. Ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα τράβηγμα που θα τον κρατήσει εκτός για δέκα μέρες.

Σε αυτό το διάστημα υπάρχει η διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χάσει τίποτα από την αγωνιστική δράση.

Ίδια είναι και η κατάσταση με τον Φίλιπ Τζούρισιτς, που αποχώρησε και αυτός τραυματίας στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Σέρβος έπαθε τράβηγμα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική του ομάδα.

Πιο σοβαρά είναι τα πράγματα για τους Αϊτόρ και Βαγιαννίδη. Ο Ισπανός ήταν αυτός που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Βέρμπιτς στην ενδεκάδα, όμως αποχώρησε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εκφράζονται φόβοι για κάταγμα στο δάχτυλο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον κρατήσει από 4 έως 6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Από την άλλη ο Έλληνας μπακ έχει υποστεί θλάση, το μέγεθος της οποίας θα φανεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς