27.7 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε οδικώς από τη Βουλγαρία στη χώρα μας και η μεταγραφή του στους Ασπρόμαυρους έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για τον Βούλγαρο και θα βγάλει από τα ταμεία του 3.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ντεσπόντοφ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν αφού πέρυσι σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Λουντογκόρετς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ, όντας ο MVP της βουλγαρικής ομάδας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Ασπρόμαυρων, που αναζητούν εδώ και μέρες την κατάλληλη λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τον Ντεσπόντοφ να λύνει τα χέρια του Λουτσέσκου και στο θέμα του φορ, όπου αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς