18.7 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Ντεσπόντοφ

Ο Βούλγαρος εξτρέμ όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ, αφού οι Ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 26χρονου εξτρέμ / φορ.

O Βούλγαρος πλάγιος επιθετικός αναμένεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής (3/9) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έδειξε κι ο Ολυμπιακός.

Ο Ντεσπόντοφ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν αφού πέρυσι σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Λουντογκόρετς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ, όντας ο MVP της βουλγαρικής ομάδας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Ασπρόμαυρων, που αναζητούν εδώ και μέρες την κατάλληλη λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τον Ντεσπόντοφ να λύνει τα χέρια του Λουτσέσκου και στο θέμα του φορ, όπου αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες βγήκε από την διεκδίκηση του παίκτη, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ ώστε να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Όπως κι έγινε, με το deal των δύο πλευρών να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και τον Ντεσπόντοφ να συμφωνεί για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς