19.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Φτάνει το μεσημέρι οδικώς στη Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ

Ο 26χρονος εξτρέμ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/9) αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος θα ταξιδέψει οδικώς από τη Βουλγαρία για τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για τον 26χρονο εξτρέμ και θα βγάλει από τα ταμεία του 3.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια. Φυσικά θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου που πρέπει να είναι έτοιμη και να κατατεθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (4/9).

Ο Ντεσπόντοφ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν αφού πέρυσι σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Λουντογκόρετς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ, όντας ο MVP της βουλγαρικής ομάδας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Ασπρόμαυρων, που αναζητούν εδώ και μέρες την κατάλληλη λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τον Ντεσπόντοφ να λύνει τα χέρια του Λουτσέσκου και στο θέμα του φορ, όπου αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς