22.2 C
Athens

Φιλιππίνες: Παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή ο Τσοτ Ρέγιες

Μπορεί οι Φιλιππίνες να ολοκλήρωσαν με νίκη κόντρα στην Κίνα τις υποχρεώσεις τους στο MundoBasket, ωστόσο ο Τσοτ Ρέγιες αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή.

Ήταν μια διοργάνωση που ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό στη Μανίλα και ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στην ιστορία της διοργάνωσης στην πρεμιέρα κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία για τις Φιλιππίνες, ωστόσο δεν συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο αφού ο κόσμος τα έβαλε με τον προπονητή, Τσοτ Ρέγιες.

Οι αποδοκιμασίες που άκουγε κατά τη διάρκεια των αγώνων τον οδήγησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση παρά τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Κίνα.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και γι’ αυτό πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη. Μισώ τη λέξη παραίτηση, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατά. Ήταν όμως σκληρή η αντιμετώπιση από το κοινό. Όχι για μένα, δεν με πειράζει, αλλά για την οικογένεια και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ποτέ μου δεν θα γυρίσω την πλάτη στο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που πρέπει να σκεφτείς την υγεία και την οικογένειά σου», ήταν τα λόγια του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς