19.1 C
Athens

Ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς επιβεβαίωσε τις επαφές με Ολυμπιακό για Ντεσπόντοφ, αλλά έβαλε στην εξίσωση και τον ΠΑΟΚ

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το ελλληνικό ενδιαφέρον για Ντεσπόντοφ προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς - Η αναφορά στον Ολυμπιακό και η... σφήνα του ΠΑΟΚ

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών σε θέματα μεταγραφών για τον Ολυμπιακό, που επιβεβαιωμένα έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 26χρονου Βούλγαρου εξτρέμ/φορ, όπως ειπώθηκε και από τον αθλητικό διευθυντή της Λουντογκόρετς που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Αυτά ισχύουν για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Σε δηλώσεις του σε βουλγάρικο Μέσο ο αθλητικός διευθυντής της βουλγαρικής ομάδας υπογράμμισε ότι όντως ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις για τον Ντεσπόντοφ, ωστόσο έβαλε στην κουβέντα και τον ΠΑΟΚ, αφού όπως είπε παρακολουθεί επίσης από κοντά τον βασικό άσο της Λουντογκόρετς.

«Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός υποψήφιος για την υπογραφή του, σοβαρό ενδιαφέρον δείχνει και ο ΠΑΟΚ, Πολλές ομάδες παλεύουν για τον Κίριλ, σύντομα θα γίνει σαφές τι θα συμβεί.

Τώρα θα βρίσκεται στην εθνική ομάδα, αλλά είναι έτοιμος να πάει για εξετάσεις και να υπογράψει εάν επιτευχθεί συμφωνία με οποιονδήποτε από τους συλλόγους που θέλουν αυτόν», ήταν τα λόγια του, με την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά να μην επιβεβαιώνει για την ώρα τη σχετική πληροφορία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς