17 C
Athens

Βρουσάι: Είμαι έτοιμος για όλα και σε κάθε θέση που με βάζει ο προπονητής

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πανάξια το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League μετά τα δύο παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι, η οποία υπέκυψε μπροστά στην αγωνιστική ανωτερότητα των Πειραιωτών.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί και με διάρκεια στη Σερβία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τον Μάριο Βρουσάι να προσθέτει πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε κάθε θέση αν είναι να βοηθήσει την ομάδα.

Μαρτίνεθ: Είμαστε μια ομάδα που τώρα κατασκευάζεται, στόχος η καθημερινή βελτίωση

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος στο Mega

«Όπου μου δίνεται ευκαιρία να παίζω θα παίζω για την ομάδα. Είμαι έτοιμος για όλα και σε κάθε θέση που με βάζει ο προπονητής, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Κάθε ομάδα θέλει τον χρόνο της. Δείχνουμε θετικά δείγματα.

Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Ο προπονητής ζητάει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου να εμφανιζόμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Να σκοράρουμε και να κρατάμε το μηδέν. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση και στην άμυνα και στην επίθεση για να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο», ενώ για τον Παναγιώτη Ρέτσο τόνισε:

“Του αξίζουν τα καλύτερα. Είναι εκπληκτικό παιδί και πολύ καλός παίκτης», ήταν τα λόγια του 25χρονου παίκτη του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς