20.2 C
Athens

Μαρτίνεθ: Είμαστε μια ομάδα που τώρα κατασκευάζεται, στόχος η καθημερινή βελτίωση

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη Σερβία, μίλησε για το κυριαρχικό ποδόσφαιρο της ομάδας αλλά και για τη βελτίωση που πρέπει να ισχύει σε καθημερινή βάση

Ο καταιγιστικός και απολαυστικός Ολυμπιακός κέρδισε ξανά με το ίδιο σκορ την Τσουκαρίτσκι για την εμφατική και γεμάτη υποσχέσεις πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις για ένα ακόμη παιχνίδι, δείχνοντας ότι αρχίζουν να βρίσκουν σταθερότητα στην απόδοση τους με την σφραγίδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σε αυτό στάθηκε και ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα στη Σερβία, όντας εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες όλους, και αυτούς που έπαιξαν και όσους δεν έπαιξαν, κάναμε πράξη τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας, όταν ενωνόμαστε και συνδεόμαστε είμαστε όλοι δυνατοί, μία πολύ δυνατή ομάδα.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη, πετύχαμε τον πρώτο μεγάλο στόχο και το κάναμε με κυριαρχία και πρωτοβουλία. Ο στόχος είναι να δουλεύουμε κάθε ημέρα και να βελτιωνόμαστε”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός, ο οποίος σε ερώτηση για το τι περιμένει από εδώ και πέρα από τους παίκτες του, υπογράμμισε:

“Δείξαμε ότι χτίζουμε μία ταυτότητα, δείχνουμε την προσωπικότητά μας, αυτο θέλαμε. Σήμερα μπήκαμε με ξεκάθαρο στόχο να σκοράρουμε, συνεχίσαμε να επιμένουμε, με συνέπεια στο πλάνο το πετύχαμε.

 Είναι η στιγμή να σταματήσουμε να ξεχωρίζουμε τους παλιούς από τους νέους παίκτες, είμαστε μία ομάδα. Όλοι μαζί έχουμε την ίδια ταυτότητα, έχουμε ένα δεμένο σύνολο. Τέσσερα παιχνίδια με τρεις νίκες και μία ισοπαλία είναι πολυ καλό αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που τώρα κατασκευάζεται”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς