17.3 C
Athens

Παπαπέτρου: Αναλωθήκαμε στα σφυρίγματα, στο 2ο ημίχρονο επικεντρωθήκαμε στο δικό μας παιχνίδι

«Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν ξαναμπήκαμε στο ματς κοιτάξαμε μόνο το παιχνίδι μας - Δε με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, η ομάδα είναι πάνω από όλα», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ

Με 27 πόντους τέλειωσε το ματς κόντρα στη Νέα Ζηλανδία ο Ιωάννης Παπαπέτρου, διαλύοντας το προσωπικό του ρεκόρ με την ΕΘνική, που κρατούσε από το Μουντομπάσκετ του 2019, όταν, απέναντι μάλιστα στον ίδιο αντίπαλο, είχε πετύχει 16 πόντους.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας στο ημίχρονο, που έφερε την ανατροπή: «Η ομάδα είναι πάνω από όλα, αυτό με ενδιαφέρει, όχι η προσωπική μου απόδοση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν αρκετά νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε πολλά σουτ.

Η Νέα Ζηλανδία παίζει πολύ σκληρά, αναλωθήκαμε ίσως στο αν είναι ή δεν είναι φάουλ, στο ημίχρονο καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σφυρίγματα, επικεντρωθήκαμε στο ματς και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε στην επόμενη φάση. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο, είναι συγκινητικός. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που μπορούμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς