20.1 C
Athens

Μπρούμα: Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, χαρούμενος για το γκολ

Η Μπράγκα διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε μέσα στο ΟΑΚΑ την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη δεύτερη νίκη ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μπρούμα, καθώς με δικό του τέρμα η πορτογαλική ομάδα έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ.

Ένα γκολ που τον έκανε πολύ χαρούμενο όπως δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό γκολ. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και μετά ας συγκεντρωθούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τόσο για μένα, για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζορζέ, δήλωσε: «Είναι μία ακόμα χρυσή σελίδα που προσθέτουμε στην ιστορία της Μπράγκα. Περισσότερο από ανακούφιση, είναι το συναίσθημα ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή. Είχαμε αυτή τη μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουμε στη φάση των ομίλων και η ομάδα έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς