16.9 C
Athens

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σφίγγει τα δόντια και παίζει στο ματς-τελικό με τη Νέα Ζηλανδία

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απέφυγε τη θλάση και παρά τις ενοχλήσεις θα παίξει στο κρίσιμο ματς πρόκρισης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γλίτωσε τα χειρότερα και παρά το γεγονός πως νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, σφίγγει τα δόντια και είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τον τελικό πρόκρισης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει αποφύγει τη θλάση και υπέστη μια ελαφρά διάταση στον προαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αμέσως την κατάλληλη θεραπεία.

Το ιατρικό τιμ είναι σύμφωνο με την απόφαση του να αγωνιστεί, ενώ οι Μπακς που ήρθαν αμέσως σε επικοινωνία μαζί του και να μην ήθελαν δεν θα μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς καθώς ο Θανάσης δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να μην αγωνιστεί στη συνέχεια του MundoBasket.

To πρόβλημα προέκυψε σε ανύποπτο σημείο για τον Θανάση και λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, ευτυχώς ωστόσο δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με τη Νέα Ζηλανδία.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Από τον απεικονιστικό έλεγχο με μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούμπο διαπιστώθηκε ελαφρά διάταση του προσαγωγού μυός του αριστερού μηρού και άμεσα θα αρχίσει την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς