18.2 C
Athens

Τζίμας: Όνειρο για εμένα να παίζω στον ΠΑΟΚ, είμαι σε καλή κατάσταση γιατί είναι κλειστά τα σχολεία

Διάθεση για χιούμορ είχε ο πανευτυχής Στέφανος Τζίμας μετά το ματς με την Κηφισιά.

Ο 17χρονος επιθετικός άνοιξε τον δρόμο του ΠΑΟΚ στη νίκη κόντρα στην Κηφισιά που τελικά ήρθε πιο δύσκολα και η χαρά του δεν κρυβόταν.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το ματς, είχε διάθεση για χιούμορ αναφέροντας πως είναι σε καλή κατάσταση γιατί είναι κλειστά τα σχολεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση γιατί είναι κλειστό το σχολείο και έχω λίγο περισσότερο χρόνο .

Με προετοίμασαν ψυχολογικά οι συμπαίκτες μου, αλλά για εμένα είναι το ίδιο είτε παίζω βασικός είτε μπαίνω από τον πάγκο. Πάντα κοιτάζω να το απολαύσω. Είναι όνειρο για μένα, πάντα ήθελα να παίζω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ!».

Για τα συναισθήματα μετά το γκολ που πέτυχε: «Ένας… τυφώνας αμηχανίας, τίποτα άλλο. Ο Βιεϊρίνια ήταν ο πρώτος που ήρθε να το πανηγυρίσουμε».

Για το γεγονός ότι μπαίνει… μπροστάρης από τους συμπαίκτες του όταν πηγαίνουν στη Θύρα 4 στο τέλος του αγώνα: «Με βάζουν μπροστά, είναι το γούρι, το κάνουμε σε κάθε ματς».

Για το παιχνίδι με τη Χαρτς που ακολουθεί: «Είναι τελικός το ματς της Πέμπτης με την Χαρτς. Θέλουμε την πρόκριση. Είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα και όσον αφορά το κλίμα που υπάρχει. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να είμαστε αποτελεσματικοί και έτσι θα έρθει η πρόκριση».

Τέλος, για το πού αφιερώνει το σημερινό γκολ: «Το αφιέρωσα στον αδελφό μου που μου είπε ότι θα σκοράρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς