31.4 C
Athens

Θέλτα – Ρεάλ 0-1: Έχασε και τον Βινίσιους αλλά ο Μπέλιγχαμ τον χαβά του με νέο νικητήριο γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετρούσε έξι σερί νίκες απέναντι στη Θέλτα, είχε εξαιρετική παράδοση στο Μπαλαΐδος και θετικά αποτελέσματα με πολλά γκολ αλλά για αρκετή ώρα το βράδυ της Παρασκευής φαινόταν κοντά στην πρώτη φετινή της απώλεια βαθμών στη Γαλικία.

Η λύση ωστόσο δόθηκε από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που… ντύθηκε ξανά σκόρερ (τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε τρία ματς) για το 0-1 και την τρίτη σερί νίκη των Μαδριλένων, οι οποίοι έχασαν στο 18′ (και) τον Βινίσιους με τραυματισμό.

Η Θέλτα έφτιαξε τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες αλλά τις απώλεσε όλες με τον Στραντ Λάρσεν να αστοχεί εξ επαφής είτε με το κεφάλι είτε με πλασέ, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Άσπας.

Αντίθετα, η Ρεάλ δεν μπορούσε να διασπάσει τους καλά οργανωμένους Γαλιθιάνους και όταν το έκανε έβρισκε απέναντι της τον Βιγιάρ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας σταμάτησε τον Βαλβέρδε στο 63′ ενώ στο 69′ έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροντρίγκο για να κρατήσει το μηδέν.

Ο Μπέλιγχαμ τον τροφοδότησε στην πλάτη της άμυνας, ο Βραζιλιάνος πέρασε τον Αϊντού και κέρδισε το πέναλτι από τον Βιγιάρ που τον ανέτρεψε, όμως ο Ισπανός πήρε το αίμα του πίσω με τη σπουδαία επέμβαση για να μείνει το 0-0.

Ένα κόρνερ του Κρόος στο 81′ και μια κεφαλιά-πάσα του Χοσέλου για τον Μπέλιγχαμ έφερε ένα ακόμα γκολ του Άγγλου που σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική και προφανώς είναι ο λόγος που η Ρεάλ έκανε αυτό το 3/3 στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 25/8

Λας Πάλμας – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (81′ Μπέλιγχαμ)

Σάββατο 26/8

Κάντιθ – Αλμερία (20:00)

Γρανάδα – Μαγιόρκα (20:30)

Σεβίλλη – Τζιρόνα (22:30)

Κυριακή 27/8

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (18:30)

Βαλένθια – Οσασούνα (20:30)

Μπιλμπάο – Μπέτις (22:30)

Δευτέρα 28/8

Χετάφε – Αλαβές (20:30)

Ράγιο Βαγεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς