24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Ελλάδα ο Ορτέγκα, υπογράφει και ανακοινώνεται

Ο εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ του πρωταθλήματος Αργεντινής έφτασε στην Ελλάδα για να ανοίξει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Μπορεί η άφιξή του να καθυστέρησε μερικές μέρες αλλά το… καλό πράγμα αργεί να γίνει. O Φρανσίσκο Ορτέγκα ολοκλήρωσε το υπερατλαντικό ταξίδι από την Αργεντινή και προσγειώθηκε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής για να περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας με τους Ερυθρόλευκους και ανακοινωθεί για να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η υπόθεση του 24χρονου αριστερού μπακ δουλευόταν εδώ και καιρό από τον Αντόνιο Κορδόν, ο ποδοσφαιριστής ήθελε σαν… τρελός Ολυμπιακό και η Βελέζ αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της τα τελευταία χρόνια, ώστε να ζήσει το όνειρο της Ευρώπης.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Θα περιμένω τα ιατρικά και θα μιλήσουμε με περισσότερη ηρεμία», ανέφερε στη σύντομη δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο Αργεντινός μπακ.

Με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας ο Ορτέγκα κατέγραψε συνολικά 154 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 5 γκολ και 14 ασίστ ενώ για την απόκτησή του οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 4.500.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι ο έτερος αριστερός μπακ και την Παρασκευή (25/8) επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς