23.8 C
Athens

«Κλειδώνει η μεταγραφή του Ορτέγκα, ο Αργεντινός πίεσε γιατί ήθελε μόνο Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Ορτέγκα πίεσε ασφυκτικά τη Βελέζ τις τελευταίες ώρες να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού καθώς έχει διαμηνύσει πως θέλει να παίξει στους Ερυθρόλευκους

Η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό φαίνεται πως κλειδώνει μέσα στην Κυριακή, όπως αναφέρουν οι Αργεντινοί τις τελευταίες ώρες.

Ο αριστερός μπακ της Βελέζ είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν και όχι μόνο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Μπαράκας Σεντράλ, αλλά εκείνος είναι που καταφέρει να φτάσει τη μεταγραφή στο σημείο που θέλει.

Όπως αναφέρουν οι Λατινοαμερικάνοι, ο Ορτέγκα πίεσε για να πάει στον Ολυμπιακό καθώς ήθελε διακαώς τη συγκεκριμένη κίνηση με αποτέλεσμα η Βελέζ να ρίξει τις υψηλές απαιτήσεις της. Η μεταγραφή φαίνεται πως θα κλείσει λίγο πάνω από τα 4.000.000 ευρώ, ενώ ο σύλλογος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τον 24χρονο, o οποίος με τη φανέλα της κατέγραψε 154 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 14 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς